LOGGA IN SOM KRÖGARE

Press

Nu lanserar vi ny hemsida och en uppdatering av vår app!

Kvartersmenyn lanserar en ny logotyp, hemsida och en uppdatering av vår app. Hemsidan är utvecklad för att snabbt och enkelt hitta till den restaurang du vill besöka.

Hitta.se i samarbete med Sveriges största restaurangguide

Pressmeddelande
2 september 2013

Hitta.se inleder ett samarbete med Sveriges största restaurangguide – Kvartersmenyn.se. Samarbetet gör det enklare för hitta.se:s användare att söka och få information om öppettider och menyer på cirka 1 500 restauranger runt om i landet.

Den vanligaste sökningen på hitta.se är restauranger. För att underlätta och förbättra för hitta.se:s användare har man därför ingått ett samarbete med Kvartersmenyn.se – Sveriges största och mest använda guide för restaurangmenyer. Samarbetet innebär att hitta.se hämtar öppettider och menyer från Kvartersmenyns restauranger som sedan publiceras i uppgifterna om respektive restaurang på hitta.se. Vid restaurangsökningar får användaren utöver kontaktuppgifter även snabbt och enkelt information om öppettider och länk till veckans lunchmenyer.

– Tusentals svenskar går varje dag in på hitta.se för att söka information och få inspiration om lämpliga restaurangtips i sin närhet. Genom samarbetet med Kvartersmenyn.se kan vi göra det ännu enklare för alla dessa hungriga kunder att hitta just det de är sugna på för dagen, säger Kent Edlund, vice vd på hitta.se.

Varje vecka ansluter 20 restauranger till Kvartersmenyn som i dagsläget har cirka 1 500 anslutna restauranger.

Hitta.se är Sveriges tredje största sajt med cirka 3 miljoner unika besökare i veckan på webben och över 1 miljon unika besökare i företagets mobilsajt och appar sammantaget. En mätning från juni i år visar att 84 procent av svenskarna har använt hitta.se för att hitta kontaktinformation till företag.

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.